COR-Energy встановила безперебійник для хірургічного відділу лікарні “Феофанія”

В лікарні “Феофанія” успішно працює джерело безперебійного живлення для хірургічного відділу, що було встановлено інженерами компанії COR-Energy

Це трьохфазний безперебійник з максимальною потужністю 11 кВт та автоматичним миттєвим перемиканням протягом 4 мілісекунди на  резервне живлення. Таким чином рятуючи морозильні камери лікарні для зберігання крові та кісткового мозку від  непрогнозованих зупинок.

Оскільки більшість сучасного медобладнання представляє собою складну техніку з використанням чутливих електронних компонентів, то  потрібен надійний захист від непланових відключень електропостачання, захист від перевантажень та коротких замикань, падінь/стрибків напруги та інших проблем живлення.

Вибираючи систему ДБЖ для медзакладів важливо враховувати такі фактори, як розмір медзакладу, найбільшу потужність медобладнання, наявність щитового приміщення,  вимоги до живлення критичного медобладнання. Це може врятувати життя пацієнтам та не втратити цінне обладнання.

Компанія COR-Energy проконсультує, яке джерело безперебійного живлення краще обрати для захисту критичного медичного обладнання (кріокамери, МРТ, КТ, рентгенівські апарати, ультразвуки тощо). Окрім того, фахівці компанії зможуть дати пораду з приводу інших питань, пов’язаних із покращенням енергоефективності лікарняних приміщень та енергетичною автономністю.

 

Вкажіть свій номер телефону і ми зв'яжемося з вами: